Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2016 11:29 - Учени изчислиха, колко е къса паметта на българина
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3820 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 29.01.2016 13:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как са подходили учените, от неназован, но много авторитетен американски университет, с любезното съдействие на фондация "Америка за България"?  За това съобщава любимата в България медиа на същата фондация вчера, вестник "Дневник", в зашифровано послание, което аз сега ще се опитам ва ви разшифровам.
За начало нека видим официалното вчерашно съобщение (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

За основа на своето изследване учените са взели ДАТАТА на публикацията (червената рамка, горе в дясно) и темата на публикацията ... удължаване на нещо си.
После те прегледали целият архив с публикации на същият вестник, назад във времето и попаднали на следната:

image

И пак засекли датата, и пак забелязали, че става дума за удължаване на същото, което сега пак ще се удължава.
Учените били добре подковани и прекрасно знаели, че това, чийто живот се удължава за ВТОРИ път все още не е достигнало и 25 години от раждането си (блок №6 в АЕЦ "Козлодуй" е въведен в експлоатация през месец септември 1991-ва година). Другото, което мъдрите учени знаели е, че в целият свят нямало друго подобно нещо, чийто живот да се удължава ДВА ПЪТИ, когато то не е навършило не само 25 години, а даже 40 години.
Системна грешка, и учените прекрасно знаели това, не само в България е журналистите по целият свят да наричат блоковете реактори, имайки предвид едно и също нещо
Тогава те се запитали - Защо тогава мъдрият български народ не забелязва това несъответствие? И си отговорили, много просто - защото са забравили. Тогава те решили да изчислят, колко време му енужно на българина, за да забрави, че са го ограбили с милиарди и муготват дублаж на грабежа. За целта те изчислили броят на дните между двете публикации.

Това било елементарно. Броят на дните между двете публикации бил точно 4428. Така те стигнали до своето откритие. Българинът не може да помни повече от 4428 деноно
Георги Котев

image

image





Тагове:   вестник,   блок №6,


Гласувай:
5



1. tttttaaaaa - *
29.01.2016 12:50
Добре де, и какво можем да направим, ако и да помнихме?
Ти, виждам си експерт - направи нещо или дай идея.
цитирай
2. gikotev - Re: *
29.01.2016 13:09
Аз, като експерт върша постоянно своята работа - НАПОМНЯМ ВИ. От "... ако и да помнихме ..." следва, че наистина не помните. Е, аз съм ви напомнил и не само за това престъпления, а за още безброй. Сега остава вашата част от делото. На първо време РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ напомнянето. Нека повече хора си спомнят. Нека повече хора осъзнаят механизмът на измамата и грабежа. Постепенно някои от тях ще започнат да питат. Да питат, когото трябва. Все по-често да питат и все повече да питат. Това ще бъде пряко следствие от РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО на напомнянето.
В един момент на длъжните да отговорят ще им се наложи да отговорят и тогава ...
Ще попиташ - защо аз не питам? Е, не си прави труда. АЗ ПИТАМ, но понеже питам САМО АЗ, те смятат, че не са длъжни да ми отговарят и спокойно си продължават престъпните практики. А когато започнат да питат МНОГО и още МНОГО и все по-често и по-често.
Така аз виждам нещата. И го правя вече ОСЕМ години, но НИКОЙ не се сеща сам, какво той трябва да направи.
Поздрави!
цитирай
3. gikotev - Re: Re: *
29.01.2016 13:20
И за да не съм съвсем голословен, непосредствено под визитката поставих един от отговорите на мое питане до Министерски съвет, отправено още през януари 2011-та година (преди точно ПЕТ години). Това е краят на отговора, който показва, колко народни пари харчат, за да ме "опровергават" и все не им се удава. А ако повече хора започнат да ги питат от къде ще вземат толкова милиони, за да им запушат устата? Да не би сами да ги изкарат?
Ето това е смисълът и логиката? Колко е сложно? И колко години ще ви трябва за да се сетите?
цитирай
4. johnatanlivingston - Министерски съвет ли? Че тя цялата държава отсъства.
29.01.2016 20:19
Изобщо не търсете държавата за каквито и да е отговори. Днес АЯР издаде доста спорна лицензия на т. нар. "сух ХОГ" за съхраняване на отработилото гориво от ВВЕР-440, което не можахме да върнем на руснаците. И което е показателно за много неща - лично председателя Лъчезар Костов (БСП/БКП) и заместника му - Борислав Станимиров (БСП, в последствие ГЕРБ) я занесоха на крака в Козлодуй. А в момента са на банкет в Козлодуй, за сметка на АЕЦ "Козлодуй". По случай подарената лицензия. Е и какво, ще кажат хората. Е, това, че ядрения регулатор по закон трябва да е независим и подопечните му лицензианти трябва да са равнопоставени. Ама какво ли ги интересува АЯР, важното е, че джобовете им са пълни и са изпълнили партийното поръчение.
цитирай
5. milchov - Това
30.01.2016 11:44
с питането не е никак лоша идея. Аз бих предложил да формулирате въпрос/и и да посочите линк. Копи-пействам въпроса в мейла си и го пращам до съответния линк.
цитирай
6. gikotev - Re: Това
30.01.2016 12:36
Всеки да се чувства свободен да пита. За обосновка на питанията си всеки може да се чувства свободен да вземе и приложи, което и да е от стотиците документални доказателства, публикувани в стотиците постинги, в този блог. Може да се използва и името ми, като първоизточник.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832665
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031